Concursuri

Sunteti pregatiti pentru o adevarata provocare pe partie? Organizam cu entuziasm concursuri de schi in frumoasa statiune Cavnic si va invitam sa va alaturati noua pentru o experienta unica.

Cu partiile noastre variate si bine pregatite, statiunea Cavnic este locul perfect pentru a va testa abilitatile de schior sau snowboarder. Concursurile noastre sunt destinate atat amatorilor cat si celor cu experienta, iar diversitatea traseelor va permite sa gasiti o cursa pe gustul dumneavoastra.

De la slalom la giant slalom, va punem la dispozitie o gama larga de probe pentru a va pune la incercare si a va asigura o experienta de neuitat. Concursurile sunt organizate cu respectarea tuturor regulilor de siguranta, iar premiile atractive vor fi oferite celor mai buni schiori din fiecare categorie.

Nu ezitati sa va alaturati noua pentru o zi plina de adrenalina si competitivitate pe partiile din Cavnic. Fie ca sunteti un schior experimentat sau un incepator dornic de a-si testa limitele, concursurile noastre sunt o oportunitate excelenta pentru a va arata abilitatile!

m

Ce se spune despre clubul nostru

445

Echipamente

255

Membri

851

Vizitatori

633

Turisti