Instructori

O echipa de specialişti, în schiul alpin, profesor de educaţie fizică şi sport, specialist în turism montan vă stă la dispoziţie gata să vă îndrume în tainele activităţilor montane şi de aventură şi asigură servicii de agrement de înaltă calitate.

Claudia Muresan

Instructor schi

Cu o experiență de peste douăzeci de ani în industria schiului, instructorul nostru este un expert în sporturile de iarnă. Legitimat la Asociația Monitorilor Profesioniști de Schi din Romania și certificat de absolvire cursuri de formator, precum și certificat în schi, snow mobil și alte sporturi de iarnă, el oferă o gamă largă de competențe și cunoștințe în această industrie.

Cu o reputație excelentă în rândul colegilor și elevilor săi, acest instructor de schi a fost de asemenea premiat la Campionatul Național al Monitorilor Profesioniști de Schi din Romania. El are abilitatea de a lucra cu o gamă diversă de elevi, de la începători până la avansați, iar metodele sale de predare sunt adaptate nevoilor individuale ale fiecărui student.

Educat și comunicativ, instructorul nostru de schi încurajează elevii săi să-și îmbunătățească abilitățile de schi prin intermediul unor exerciții practice și tehnici de predare inovatoare. El își pune pasiunea și experiența în fiecare lecție și este dedicat succesului și progresului fiecărui elev.

În concluzie, acest instructor de schi este unul dintre cei mai bine pregătiți și premiați instructori de schi din Romania, oferind o gamă largă de cunoștințe și abilități în sporturile de iarnă. Elevii săi beneficiază de o experiență de învățare personalizată, în siguranță și distractivă, care îi ajută să își îmbunătățească abilitățile de schi și să se bucure de această activitate minunată.

Adrian Muresan

Instructor schi

Cu o vastă experiență de peste douăzeci de ani în industria sporturilor de iarnă, instructorul nostru de schi este un profesionist legitimat la Asociația Monitorilor Profesioniști de Schi din Romania și certificat în diverse cursuri de formare, printre care se numără și cele pentru formatori. În plus, acesta este autorizat în schi, snow mobil și alte sporturi de iarnă.

Remarcabil în rândul colegilor și elevilor săi, instructorul nostru a fost distins cu premiul la Campionatul Național al Monitorilor Profesioniști de Schi din Romania, ceea ce atestă abilitățile sale excelente în domeniu. Își adaptează metodele de predare la nivelul fiecărui student, fiind capabil să lucreze cu elevi de toate nivelele, de la începători la avansați.

Instructorul nostru de schi este un formator talentat și comunicativ, încurajând elevii săi să-și îmbunătățească abilitățile prin exerciții practice și tehnici de predare inovatoare. Își dedică pasiunea și vasta experiență pentru a oferi fiecărui elev o experiență personalizată, sigură și plină de distracție, astfel încât aceștia să se bucure de sportul iubitorilor de iarnă.

În ansamblu, instructorul nostru de schi este unul dintre cei mai bine pregătiți și distinși specialiști în sporturile de iarnă din Romania. Elevii săi beneficiază de o experiență de învățare excelentă, adaptată la fiecare individ, în vederea îmbunătățirii abilităților și aprofundării pasiunii pentru schi.